Socialdemokraterna i Uppsala söker en valombudsman

Vill du vara med och vinna valet tillsammans med oss?

Socialdemokraterna i Uppsala söker nu en valombudsman som vill bidra till en valseger i valet 2022!

Vi söker dig som är utåtriktad, kommunikativ och har bra organisationsförmåga. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Den vi söker bör också ha god kunskap om partiets politik, organisation och interna arbete. Du ska ha förmåga att samarbeta med och entusiasmera andra. Du delar givetvis Socialdemokraternas idéer och värderingar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att organisera och genomföra kampanjer för partiet och du kommer att spela en viktig roll i vår samtalskampanj och vårt utåtriktade arbete i form av dörrknackning, ringkampanjer och liknande aktiviteter. Du förväntas även ringa och rekrytera medlemmar att delta i aktiviteter.

I en valrörelse pågår många aktiviteter samtidigt och därför är det viktigt att du är flexibel och är beredd på att arbetsuppgifterna från en dag till en annan kan förändas snabbt.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start senast 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse och till och med den 30 september 2022 med placering på Socialdemokraternas expedition i Uppsala. Men arbete kommer förekomma både i och utanför Uppsala kommun därför ser vi att du har ett b-körkort.

Vi vill ha din ansökan senast den 27 februari. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund. Skicka din ansökan med tillhörande CV till Uppsala arbetarekommuns ordförande Patrik Hedlund på [email protected]

Frågor om tjänsten besvaras av Uppsala AK:s ombudsman Hannes Nelander, [email protected]

facebook Twitter Email