Socialdemokraterna i Uppsala kommun söker politisk sekreterare

Vill du vara med och forma framtidens Uppsala?
I Uppsala kommun styr Socialdemokraterna tillsammans med Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Socialdemokraterna söker nu en politisk sekreterare som vill arbeta nära den förtroendevalda ledningen med att utveckla och kommunicera politiken.

Vi söker dig som är samarbetsinriktad, flexibel, kommunikativ och noggrann. Du som har förmågan att agera snabbt, samtidigt klarar av att tänka strategiskt och långsiktigt. Vi lägger stor vikt vid att du är en duktig skribent, har politisk fingertoppskänsla och god organisationsförmåga. Du är en lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Kompetensprofil:

  • God förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av arbete med såväl traditionell som social media
  • Erfarenhet av politiskt utvecklingsarbete
  • Bra samarbetsförmåga, flexibelt förhållningssätt och god servicekänsla

Meriterande:

  • Erfarenhet och kunskap av kommunal- och/eller regionpolitik
  • Erfarenhet av att arbeta i någon typ av layoutprogram, exempelvis InDesign
  • Körkort

Du delar självklart de socialdemokratiska värderingarna.

Som politisk sekreterare kommer du att arbeta tätt tillsammans med våra två kommunalråd och övriga politiska sekreterare. Du kommer också att arbeta nära våra fritidspolitiker, våra samarbetspartier och inte minst med partiorganisationen.

Tjänsten är på heltid med oreglerad arbetstid. Arbete kvällar och helger förekommer. Ytterligare information fås av: Susanne Eriksson, politisk stabschef (S), 0727-289768

Ansökan skickas till: [email protected] senast den 1 december. Märk ditt mail med ”Ansökan politisk sekreterare”. Rekrytering sker löpande. Tillträde sker vid årsskiftet eller enligt överenskommelse.

 

facebook Twitter Email